Interne trainerscursus zwem en keerpunt technieken

Op de zaterdagen 9 en 23 november tussen 10.00 en 13.00/13.30 uur wordt er een (bij)scholing georganiseerd voor alle Oceanustrainers. De korte stoomcursus is bedoeld voor alle Oceanustrainers van de diverse afdelingen, maar is een must voor de net gestarte trainers.  De scholing vindt plaats in de vergaderruimte van het zwembad. Graag om 9.45 uur aanwezig en is er koffie en thee.

Een docent van Zwemanalyse / KNZB komt op deze twee dagen de Oceanus trainers meer kennis bijbrengen over zwemtechniek, herkennen van meest voorkomende ‘fouten’ en de correcties die daar bij horen. Op zaterdag 9 november worden de slagen schoolslag, vlinderslag en wisselslag behandeld. Dit is een theorie dag. Op zaterdag 23 november worden de slagen borst en rugcrawl behandeld en is er na de theorie van 12.30 tot 13.30 praktijk in de helft van het 6 banenbad (naast vinzwemmen)

https://www.zwemanalyse.nl/aanbod/zwemtraineropleiding-voor-verenigingen/

Om inzicht te krijgen in de hoeveelheid trainers die komen willen we graag dat de trainers zich aanmelden voor 1 november bij secretaris@oceanusaalsmeer.nl.  Wanneer er één van de dagen bezocht wordt dit graag vermelden. Als er meer dan 20 trainers aanmelden zullen we naar een grotere ruimte moeten. Dat weten we graag op tijd.

Deze bijscholing is door Adrie Berk georganiseerd en vragen kunnen ook aan hem gesteld worden via secretaris@oceanusaalsmeer.nl  

Deze bijscholing is mogelijk gemaakt door een bijdragen van Sport Akkoord Aalsmeer. Heel veel dank hiervoor.

Sponsors