zwemmen, waterpolo en studeren in VS of Canada

Is zwemmen of waterpolo je passie en wil je je verder ontwikkelen in de VS of Canada in combinatie met school? Nieuwsgierig naar wat studie op een high school, college of universiteit in de VS en Canada inhoudt? Grote kans dat jij een mooie plek krijgt - eventueel met een sportbeurs en/of andere beurs om je studie en verblijf te betalen. UStudy heeft al vele zwemmers/waterpoloërs (m/v) geplaatst op alle niveau’s en overal in de VS.

Voormalig Amerikaganger Robin Neumann deelt haar ervaringen, geeft waardevolle tips bijv. hoe ze tot de keuze voor Amerika is gekomen, het proces, haar schoolkeuze en vakkenkeuze, studentenleven…. En vertelt ze wat de combinatie zwemmen met studie in Amerika haar heeft gebracht.

WIE: zwemmers en waterpoloërs (m/v) 15-21 jaar op VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO & WO en hun ouders.

WANNEER: donderdag 7 november 2024 van 20:00-21:00 uur

AANMELDEN: https://buff.ly/3MFof4i

Er zijn vele mogelijkheden:

• Bachelor of masterdiploma behalen

• Amerikaanse high school of IB-diploma behalen

• Gap year of semester doen

• Minor doen als HBO of WO student

Vroege oriëntatie is essentieel want het vinden van het juiste zwem of waterpoloteam en desgewenst beurs alsook de aanmeldingsprocedure bij een goede Amerikaanse school neemt veel tijd in beslag en moet al vroeg worden gestart.

Sprekers:

Robin Neumann
De Nederlandse Robin behaalde in 2022 haar bachelor aan de University of California in Berkeley. Robin was ook co-captain van het zwemteam, dat in de top van de NCAA Divisie I competitie uitkomt. Robin nam deel aan de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.
Na haar Bachelor in de VS heeft Robin een Master in International Relations en Diplomacy aan de Universiteit Leiden gedaan.
Lees hier meer over de combinatie zwemmen of waterpolo met studie in de VS!Lees meer over de combinatie zwemmen of waterpolo met studie in de VS op onze website (UStudysports.world)!

Meld je hier aan bij Eventbrite voor het webinar. Meer informatie is te vinden in onze Zwemmen en Waterpolo in de VS, bij UStudy Sports op Facebook en op de pagina zwemmen en waterpolo bij overige sporten op onze website.

Tot 7 november!

Voor vragen kun je me mailen of bellen.

Met sportieve groet,

Mariette de Koning

Events coördinator UStudy

 

Sponsors