Belangrijk om te weten voor JTG en TTG

Beste allemaal,

We hebben een druk programma zo aan het einde van het seizoen.

Op maandag 3, donderdag 6 en zaterdag 8 juni is het ouder/verzorger meezwem/kijkdag. Voor de zaterdag hebben we maar 1 baan, dus is het meer een kijkdag en wanneer er plaats is kunt u meezwemmen. Wij zouden het leuk vinden wanneer veel ouders mee komen zwemmen, zodat u zelf kunt ervaren wat de kids allemaal moeten doen.

Op maandag 10 en donderdag 13 juni komt de Triathlon afdeling een clinic bij ons verzorgen, de zaterdagzwemmers mogen meedoen met de clinic op maandag of donderdag, naast hun normale training op zaterdag. U hoeft hiervoor niets extra mee te nemen.

=> 26 juni 2024 is de poeloversteek, voor de jongere 500 meter en voor de meer geoefende zwemmers 1 of 2 kilometer. Wanneer je van plan bent de langere afstand te gaan doen, kom dat eerst even bij je trainer navragen. 1 kilometer in het zwembad is heel iets anders dan 1 kilometer in de Westeinder :-) Kijk op de flyer hoe je moet inschrijven om mee te kunnen doen, voor deze afstand is een wetsuit niet nodig. => Inschrijven kan tot 16 juni. Vergeet niet om een leenboei aan te vragen bij Triathlon@oceanusaalsmeer.nl wanneer u zelf geen boei hebt, zonder boei mag u niet deelnemen. 

Omdat de zaterdag tegelijkertijd met de Triathlon zwemt en zij buiten gaan zwemmen is de laatste zaterdag training van dit seizoen op 29 juni, daarna kunnen de zaterdagzwemmers meezwemmen met de maandag of donderdag 18.00-18.45

=> Op 4 juli 2024 staat de zwemloop op de agenda voor de leeftijd 6 tot en met 16 jaar. Er zijn 2 oefen clinics op 11 en 18 juni afhankelijk van je leeftijd. Je kan je inschrijven vanaf 21 april tot en met 29 juni, voor meer gegevens zie de bijgevoegde flyer

Op maandag 8 juli en donderdag 11 juli is het vriendinnetjes en vriendjes zwemmen.

Ben je lid van Oceanus dan behoort tot je standaard zwemuitrusting => badpak/zwembroek, een zwembril, een elastiekje bij lang haar en zoomers. Voor proefzwemmers kunnen we wat organiseren, maar leden moeten zelf voor hun zwemuitrusting zorgen.

De laatste maandag training is op 15 juli en op donderdag 18 juli.

 

Sponsors